Logboek 6

German House en te hoog water in Duitse nederzetting
In Louisiana hadden we Marcy ontmoet en die had ons het adres van haar nicht Ingrid gegeven die in Austin op de universiteit studeert. Vroeger was het regel dat iedereen in dat huis Duits sprak, maar de Tjechen. Spanjaarden, Brazilianen, Argentijnen en Amerikanen beperkten zich nu alleen nog tot het Engels. Nog geprobeerd in Gruene, een Duitse nederzetting, te gaan raften op de Guadelope rivier, maar het water was zo hoog dat je met je vlot niet meer onder de brug door kon.


Klik op de foto's

Texas Longhorns en Dikke Vette Country
Helaas was er geen Collings guitar in de aanbieding. Wel genoten van het plaatselijke bier Lone Star en van de jus vette Country van Dale Watson in The Continental Club, ook nog Jon Dee Graham (516kb)gezien in de Saxon Club. Jon Dee Graham mag David Bowie tot zijn fans rekenen, want die was 2 dagen eerder bij een show geweest in een andere kroeg . Jon Dee verbaasde zich over de flip flaps van David Bowie, wat weer niet zo verwonderlijk was als je naar zijn eigen "farmers boots" keek. Bij het zoeken naar de Cactus Club, een bekende plek op de universiteits campus, raakte we de weg kwijt en kwamen uiteindelijk in het Paramount Theatre bij de groep Stomp terecht. Slagwerk op hoog niveau in wandrekken op deksels van vuilnisemmers.


Klik op de foto's

Collings
Ik durf het bijna niet te zeggen, maar tijdens ons bezoek aan de fabriek, waren ze net met de gitaar van Eric Clapton bezig, inderdaad een met Brazilaans Palissander en een Adirondeck bovenblad, moet maandag terug voor een afspraak................
.........................remortgage the house.


Klik op de foto's