Logboek 9

Chicago, hebbus.
Via Mount Rushmore naar Chicago gereden, om eindelijk On The Cobbles (2,2mb) van John Martyn te kunnen kopen, wat niet lukte in New Orleans, Austin, Los Angeles, San Francisco en Salt Lake City lukte uiteindelijk in Chicago. Vijf sterren voor de muziekhoofdstad van de USA.


Klik op de foto's

Howdy, wild things run fast
Cody, the Rodeo Capitol of the World. Buffalo Bill begon hier zijn beroemde Wild West Shows. Nooit gedacht dat deze jager en gids voor het leger ook voor vrouwenkiesrecht was, aandacht vroeg voor indianenrechten en op latere leeftijd veel moeite deed om de bisons te redden van uitsterven. Helden zo als ze tegenwoordig niet meer gemaakt worden.


Klik op de foto's

Grand Teton, Tatanka and Yellowtone
Schitterende weerspiegelingen gezien in de meren van Grand Teton en Bisons tussen de geysers van Yellowstone. Het geel voert inderdaad de boventoon. Old Faithfull had een kleine vertraging, waarschijnlijk veroorzaakt door Castle, die zes uur te vroeg afging.


Klik op de fotot's

Salt Lake City Revisited
Na 7 weken weer in Salt Lake City teruggekeerd. Ongelooflijk hoe groot de woestijn is. 9 uur gereden door de woestijn van Nevada, vanuit ons huis zou je dan halverwege Frankrijk zijn. Negen uur het zelfde landschap en het verveelde geen moment. Het duurde twee dagen voordat de motor voor het raam vanuit Peekskill was opgestuurd. Intussen met allerlei gitaristen gesproken en Doc Watson (500kb mp3) zien spelen in het stadspark. Het nieuwe gitaarelement uitgeprobeerd op de open mic. De sound was brilliant.
Verder nog een aanbevelingsbrief geschreven voor Gonzo en de film Fahrenheit 9/11 gezien.