Logboek 11Back home, sweet home
We zijn inmiddels drie weken thuis en werken alweer ruim een week, maar elke dag hebben we het nog over de reis.
De laatste koffers
kwamen tien dagen na de reis eindelijk aan. De foto van Joni Mitchell hangt op een mooie plaats de 70 DVD's en CD's zijn nog niet allemaal gedraaid.
We hebben alweer nieuwe plannen gemaakt voor onze volgende reis naar de USA. De camper is zo goed bevallen dat we die in het najaar, als de wagen vrij komt, willen kopen. In het voorjaar en in de zomer willen we de reis vervolgen. Gonzo is bezig met het bouwen van een nieuwe gitaar. Een Dreadnought model van Koa hout, dat alleen maar groeit op Hawai. Mooi hout dat ook fantastisch klinkt met parelmoer inleg naar wens. Ik kan al bijna niet meer wachten, maar de bouw duurt 3 maanden en Gonzo is nog niet echt begonnen.


klik op de foto's

Thuis gekomen nog een aantal keren gekeken naar de video van een optreden tijdens een open mic in de buurt van Washington. Toch vreemd om jezelf te zien spelen.Nog vreemder om tijdens het applaus van het publiek op je horloge te gaan kijken, maar je hebt maar tien minuten, dus even checken of er nog een nummertje gespeeld kon worden.

Mama told me (13,3 mb)
Pace and Space (3,8mb)

Het video formaat is Quick Time
Klik op het symbool om het Quick Time programma te downloaden